dijous, 28 de juny del 2012

Tenim molt bones notícies!!

Com a autors d'una comunicació oral, hem rebut un comunicat del comitè organitzador del CIDUI en el que se'ns diu textualment el següent:

Enguany, els Comitès Científic i Organitzador han decidit reconèixer també el treball dels autors d’aquelles comunicacions orals que han obtingut una valoració més alta d’entre totes les acceptades i presentades al VII CIDUI. És per això que, en aquesta edició i per primera vegada en el CIDUI, s’han creat les Mencions Especials CIDUI-ACUP, que reconeixen els treballs als quals són atorgades.
El vostre treball, 408, amb el títol “Desarrollar y Evaluar Competencias a través del Trabajo Final de Master. Marco conceptual y guías didácticas”, es troba entre les tres comunicacions amb una valoració més alta realitzada pel Comitè Científic del VII CIDUI.
Ens alegra poder emplaçar-vos a recollir la Menció Especial CIDUI-ACUP que se us atorgarà durant l’acte de cloenda del congrés, el divendres dia 6 de juliol, a partir de les 12:30 hores, a l’Auditori de la Universitat Pompeu Fabra, seu del congrés.
Tot i que la menció no comporta una dotació econòmica, és sens dubte un reconeixement que esperem que rebeu amb satisfacció.

Reconeixements com aquest ajuden a pujar la moral de la tropa, no us sembla?? Així que, endavant!!

P.S. Añadido de la Rodera: We feel HAPPY!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada