Membres

Nati Cabrera (coordinadora del projecte)

Sóc llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i Doctora en Educació per la Universitat de Barcelona (tesi sobre l’impacte de l’educació amb TIC en l’àmbit de l’educació d’adults- Directora: dra. Elena Cano).

Treballo en el sector de la formació des de fa 20 anys, i des de fa 16 en l’àmbit universitari, primer a la Universitat Pompeu Fabra i després a la UOC. He desenvolupat i dirigit múltiples projectes i consultories relacionats amb l’ús de les TIC a l’educació, a nivell nacional i internacional.

Els meus àmbits d'investigació actual estan vinculats amb models d'organització i direcció de l'e-learning, l'avaluaicó educativa i l'avaluaicó d el'impacte des d'una perspectiva educativa, econòmica i social en l'àmbit de l'e-learning. Pertanyo al grup d'investigació Edulab de l'eLearn Center de la UOC.

Actualment sóc coordinadora Acadèmica de l’Escola de Cooperació de la UOC i professora dels estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació i del Màster Educació i TIC, també de la UOC. 
Penso que la feina ben feta no té fronteres,  si és feta en equip, no té comparació, i si és compartida, no pot tenir millor context per la millora continua.
Ana Rodera

Sòc llicenciada en Psicopedagogia i diplomada en Magisteri. Vaig realitzar, (abans del naixement de la web 2.0) un Màster en Aplicació de les Noves Tecnologies en l'Educació i Postgraus en Programes per a l'Aprenentatge i Nous Entorns de Formació. Durant els darrers anys he compaginat el meu treball com a tècnica de recerca a la UOC amb la formació del professorat sobre l'ús educatiu de les eines de la web social. He gaudit d'una estada predoctoral a l’Educational Technology Service (ETS) de la UC Berkeley (Califòrnia) i ara, després de sis mesos de bona vida, acabo de finalitzar la meva tesi doctoral "Profesores 2.0 en la Universidad del siglo XXI". "Penso que és indispensable connectar universitat, societat i treball, proporcionant experiències reals i eficaços que aprofitin la mediació de les tecnologies i el poder del respecte, del diàleg, de la responsabilitat i dels somriures".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada