dijous, 1 de març de 2012

La primera sessió de treball... comencem amb bon ritme

La setmana passada vam celebrar la primera sessió del grup de treball DAC x TFM (ara que ningú m'escolta, haig de confessar que tenia els nevis a flor de pell).

Per obrir boca, el tema de les competències. Hi havia per a tots els gustos, que si competències bàsiques, que si competències interpersonals, que si competències específiques, etc. I després de un pica pica variat (en aquest grup no ens estem de res!!! i ja sabeu el que es diu que "con la tripa llena se piensa mejor") el contingut es va centrar en el desenvolupament general d'un treball final de màster (TFM).

Penso que s'ha de destacar allò que no es veu. És a dir, la fase de preparació prèvia a la gran posada en escena de la dinàmica de grup (fase que personalment anomeno "fase que el ojo no ve"). Entre esmorzars calòrics i cafès de màquina, entre la Nati i jo vam dissenyar les diferents fitxes de treball i activitats. Les temàtiques eren "durillas" així que vam voler motivar als membres del grup i  controlar el temps. 

Així va ser com, durant cada exercici s'escoltava música de fons mentre a la pantalla de la sala es projectava un rellotge de sorra que ajudava a gestionar el temps. Al darrer minut de l'activitat el volum es pujava per assenyalar la proximitat del final. Aquest mètode va funcionar a la perfecció.
 
una de les playlist de la sessió: Diana Krall

Esperem que les nostres tàctiques gastronòmiques, musicals i de gestió del temps ens ajudin a mantenir les ganes de participar del grup durant tot el projecte. Jo estic plenament convençuda de que serà així.

P.S. Trobareu més informació sobre aquesta sessió a la pàgina del bloc: Sessió de treball 1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada